Lezing Willy Piron

Op dinsdag 21 november zal Willy Piron, kunsthistoricus verbonden aan de Radboud Universiteit, een lezing houden over Jacques van Mourik en zijn artistieke ontwikkeling, afgezet tegen de stromingen in zijn tijd. De lezing wordt gehouden in restaurant Schans aan de Rijksweg in Mook. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur. Toegang gratis, consumpties voor eigen rekening.

Graag van te voren aanmelden (www.stichtingjacquesvanmourik.nl). Het aantal plaatsen is beperkt, dus kom op tijd!

Kleintje Kaf speelt Olaf en de Pretraket

In de 4e voorstelling van muziektheatergroep Kleintje Kaf zoekt Olaf het hogerop. Het nieuwsgierige gansje gaat de ruimte in! Aan boord van ruimteschip De Pretraket is het een gezellige boel en de muzikanten van Kleintje Kaf spelen als vanouds de sterren van de hemel. Er wordt veel geknuffeld en... er verdwijnen knuffels. Maar… waarom verdwijnen alle knuffels? Heeft het iets te maken met die geheimzinnige machine? Onze astronauten gaan op onderzoek uit.

Steeds Hoger speelt 'De Einddatum'

De volwassenen van toneelvereniging Steeds Hoger spelen 'De Einddatum', een drama-thriller van Ray Hamby.

Expositie Wim Bömer in het LOP

Nog te zien tot eind november: de expositie van hobbyschilder Wim Bömer uit Molenhoek. Vele bekende dorpsgenoten heeft hij vastgelegd op zijn schildersdoek. Maar liefst 50 portretten zijn nu te zien in het Lees- en Ontmoetingspunt in het winkelcentrum in Molenhoek. Uiteraard alleen tijdens de openingstijden!