Cambuur - NEC in RegioSport

NEC speelt vrijdagavond in Leeuwarden tegen Cambuur, de nummer 13 uit de Jupiler League.   De aftrap is om 20.00 uur. Deze wedstrijd is te volgen bij GL8 tussen 19.00 en 22.00 uur.

Sportoverzicht

Juliana ’31 speelt zondag thuis tegen Baronie dat 3 punten meer heeft dan Juliana ’31. Winst is dus belangrijk. Aftrap is om 14.00 uur op sportpark de Broeklanden. Union gaat op bezoek bij Vorden. Eendracht ’30 lijkt niet te stoppen. Zondag staat de uitwedstrijd tegen Groesbeekse Boys op het programma. Tegenstander voor Overasseltse Boys is middenmoter UHC. Heumen speelt in Deest tegen SCD ’33. Astrantia, 7e in de stand, gaat op bezoek bij Odiliapeel.

Sportuitslagen

De enige voetbalwedstrijd in de regio ging zondagmiddag tussen Juliana ’31 en Nuenen. Juliana ’31 kwam in de 69e minuut door een rode kaart met 10 man te staan, de aansluitende vrije trap was de 0-1 voor Nuenen. De bezoekers besliste de wedstrijd in de 84e minuut waardoor de eindstand 0-2 werd.

Van de andere clubs in de regio werden de wedstrijden afgelast.

 

NEC - Helmond Sport live bij GL8

NEC speelt vrijdagavond thuis in de Goffert tegen Helmond Sport dat voorlaatste staat in de Jupiler League.De Nijmeegse ploeg kwam afgelopen weekend niet in actie omdat de wedstrijd tegen FC Oss door de sneeuwval werd afgelast.

De wedstrijd NEC - Helmond Sport begint om 20.00 uur, RegioSport is er vanaf 19.00 uur.