Leo Jansen nieuwe lijsttrekker Democraten Gemeente Heumen

Tijdens een druk bezochte Algemene Ledenvergadering van Democraten Gemeente Heumen op dinsdag 14 november is Leo Jansen gekozen tot lijsttrekker van de partij.

Leo was de afgelopen periode actief als gemeenteraadslid en heeft zich in deze jaren ingewerkt op een groot aantal dossiers. Veel inwoners zullen hem kennen van de bijeenkomsten in dorpen en wijken, waaraan Leo bijna altijd heeft deelgenomen.

GroenLinks gaat voor groen en links in Heumen

Het verkiezingsprogramma 2018-2022 voor de gemeenteraadsverkiezingen is definitief vastgesteld door GroenLinks in Heumen. De kern van het programma is gebaseerd op ‘groen en duurzaam’ en ‘links en sociaal’.

Ook ziet GroenLinks met besturen en bewegen kansen voor bestuurlijke vernieuwing in de gemeente. De partij gaat zich de komende 4 jaar hard maken voor echte GroenLinks speerpunten. De kandidatenlijst van GroenLinks wordt vastgesteld tijdens de ALV in december.

Ans Stunnenberg definitief lijsttrekker PvdA Heumen

De leden van de PvdA hebben Ans Stunnenberg (60) gekozen tot lijsttrekker bij de komende verkiezingen voor de gemeenteraad in de gemeente Heumen. Ans Stunnenberg voert met Joep Witsiers (23) als runner up de kandidatenlijst aan. In de top 5 van de lijst staan 3 twintigers.

Ans Stunnenberg is raadslid sinds 2011 en was de afgelopen periode vicefractievoorzitter. Runner-up Joep Witsiers gaat de kar mee trekken nu de PvdA voor het eerst sinds 16 jaar weer zelfstandig de verkiezingen ingaat. Het duo Ans/Joep gaat voor vernieuwing en verjonging zorgen.